Dissabte , 13 Abril 2024
Inici » Notícies » El WWW Tennis es consolida com a referent del tennis femení a casa nostra

El WWW Tennis es consolida com a referent del tennis femení a casa nostra

El torneig canvia les dates i passarà a celebrar-se del 9 al 18 de juny de 2017.

L’ITF Women World Winner donarà un important salt de qualitat aquest 2017, confirmant el seu pas fins a la categoria de 60.000 $ en premis, fet que el convertirà en el principal torneig de tennis femení celebrat a Catalunya i a l’Estat. La competició, que organitza el Club Esportiu Hispano Francès, modifica també les seves dates al calendari, passant a celebrar-se del 9 i al 18 de juny de 2017.

El creixement de l’ITF Women World Winner continua imparable. La gran acollida per part de jugadores, entitats, patrocinadors i premsa de les dues primeres edicions, la darrera de les quals celebrada el passat mes de setembre i amb 25.000 $ en premis, ha convidat a la directiva del CE Hispano Francès a fer una important aposta per la competició, que continua essent la més important del tennis femení a Catalunya i, enguany, també a tota Espanya.

Josep Maria Garcia Maranges, president del CE Hispano Francès, valorava aquest important salt de qualitat: “Amb aquest salt de categoria del torneig, consolidem la nostra aposta pel tennis femení i la competició a casa nostra, i hi posarem tots els mitjans possibles per repetir el succès de les dues darreres edicions”.

El CE Hispano Francès treballa en aquestes dates per completar els preparatius de cara a aquesta tercera edició, que inclouen una important remodelació dels vestidors del club.

L’edició 2017 del torneig tornarà a comptar amb quadre individual de 32 jugadores i de dobles amb 16 parelles en competició.

PALMARÈS DEL WWW TENNIS

INDIVIDUAL

  • 2016 (ITF 25.000$): Oceane Dodin (FRA)
  • 2015 (ITF 15.000 $): Myrtille Georges (FRA)

DOBLES

  • 2016 Georgina Garcia (ESP)-Andrea Gámiz (VEN)
  • 2015 Aliona Bolsova (ESP)-Gaia Sanesi (ITA)

ITF