Dijous , 25 Juliol 2024
Inici » ITF 2017 » Tita Torró inaugura amb triomf el quadre individual del Women World Winner

Tita Torró inaugura amb triomf el quadre individual del Women World Winner

El torneig ITF Women World Winner s’ha posat en marxa al Club Esportiu Hispano Francès en els seus quadres principals amb la victòria de Tita Torró sobre la italiana Alice Matteucci (6-3 / 6-3) en la primera ronda i la disputa dels primers tres partits dels vuitens en els dobles. La jornada ha servit per resoldre la fase prèvia de la competició, amb l’addició de les darreres vuit tennistes a la fase principal de la competició.

Tita Torró ha debutat a Barcelona amb un clar triomf sobre la italiana Alice Matteucci per un doble 6-3. La jugadora alacantina es manifestava satisfeta amb la seva actuació: “He jugat un bon primer set, mantenint les bones sensacions fins al 5-0 de la segona mànega. En aquest punt, he cedit tres jocs però he aconseguit restablir-me fins assolir el triomf. Estic contenta de poder jugar aquí i espero aconseguir un bon resultat”.  La primera ronda es completarà demà amb la celebració dels 15 partits restants.

El dilluns també ha donat el tret de sortida a la competició de dobles, amb els triomfs de Korashvili-Rosca sobre Harvison-Hoste (6-2 i 6-0), Bua-Stokke front Correa-Sanz-Llaneza (6-0 i 7-6) i Roemer-Uzcategui davant de Barona-Reis de Campos (doble 6-0).

L’ordre de joc del dimarts iniciarà a les 10 del matí amb la conclusió de la primera ronda individual i l’encontre definitiu dels vuitens de dobles. Els resultats del dia podran seguir-se via streaming a offside.tv (amb cobertura de la pista central i la 10), en viu a través de Twitter (@WWWTennisbcn / #WWWTennis) o Facebook (WWW Tennis), així como a la web del club (http://www.cdhispanofr.com) o la de la ITF (http://bit.ly/2bSXIhC). L’accés a la instal·lació és lliure i gratuït per a tot el públic.

Tita Torró inaugura amb triomf el quadre individual del Women World Winner