Dijous , 25 Juliol 2024
Inici » Tennis » Escola de Tennis

Escola de Tennis

PROAB TEAM, té programes d’entrenament per a tots els públics:

Alta Competició: L’Acadèmia de Tennis PROAB TEAM, està especialitzada en la formació i desenvolupament de jugadors i jugadores que aspiren a ser professionals en el món del tennis.

Els entrenaments són de matí de 9 h a 13.00 h i els nostres jugadors combinen l’entrenament amb els estudis (tarda o plataformes on-line) i les competicions a nivell mundial.

Els jugadors que estudiïn a distància, on-line o que ja no ho facin, poden optar a repetir entrenament per la tarda cada dia de 16 h a 18 h.

Tenim jugadors de vàries nacionalitats i podem dir que actualment la nostra acadèmia d’entrenament és una referència tant per l’alta qualitat d’ensenyança com pels jugadors que tenim.

Els entrenadors acompanyen als jugadors als tornejos arreu del món.

PROAB TEAM

Pre-Alta Competició: El programa de PRE-ALTA COMPETICIÓ, està dirigit a tots aquells jugadors i jugadores que destaquen en categories juvenils i que es preparan a tots nivells per fer un salt al món de l’Alta Competició i la professionalitat del tennis, o per obtenir el seu màxim rendiment tennístic o per poder obtenir el nivell màxim exigit per aconseguir una beca als EE. UU., amb entrenaments intensius i adaptats a qualsevol horari escolar.

Entrenen a la tarda, de 16 h a 19 h (2 h de tennis + 1 h de preparació física). Els jugadors i jugadores tenen l’opció de venir a entrenar tots els dies o mínim dos per setmana.

Supervisió per part del nostre equip tècnic de les competicions en cap de setmana (amb algunes excepcions).

PROAB TEAM

Escola de Competició: Dirigida a nens i nenes entre 8 i 16 anys que ja tenen una base tècnica de tennis, volen millorar-la i competir en tornejos de forma individual o per equips. Grups reduïts i màxima exigència en els entrenaments. Horaris compatibles amb el curs escolar.

Adreçada a jugadors/es benjamins, alevins i infantils que entrenen i competeixen o volen preparar-se per competir a Circuits Juvenils, Campionats de Catalunya, Equips del Club…

Els horaris d’entrenament són dilluns, dimecres i/o divendres de 18 h a 21 h. Mínim dos dies d’entrenament. Són 2 h de tennis + 1 h de preparació física.

És una escola on s’incideix molt en la tècnica dels alumnes per tal d’assegurar una òptima evolució en el seu joc i amb el temps, puguin passar a l’escola de Pre-Alta Competició.

La majoria de nens i nenes d’aquesta escola poden jugar els equips del club.

PROAB TEAM

Escola d’Iniciació i Mini-Tennis: Escola dirigida a nens i nenes que volen aprendre, iniciar-se i/o perfeccionar-se en la pràctica d’aquest magnífic esport que és el tennis. Els grups es divideixen per nivells i edats aproximades.

Disposem de 3 dies que dediquem a aquesta escola que són :

  • Dimarts 18 h a 19:30 h
  • Dijous 18 h a 19:30 h
  • Dissabte 9:30 h a 11 h

Els alumnes interessats poden escollir venir 1,2 ó els 3 dies a entrenar.

Els entrenadors són qualificats i l’objectiu és fer que els alumnes puguin fer els seus primers passos dins del tennis, sempre tenint un bon aprenentatge, es diverteixin i gaudeixin practicant aquest bonic esport que és el tennis.

PROAB TEAM

Escola d’Adults: dirigida a adults que volen fer classes particulars de tennis o en grups. Els grups mínim són de 2 persones i màxim de 4. Ens adaptem a tots els horaris.

Stage de Tennis Intensiu:
PRO-AB, acull jugadors nacionals i internacionals que vulguin entrenar amb nosaltres i així aprendre la nostra metodologia d’ensenyament, amb jugadors d’alta competició i/o professionals, entrenaments totalment personalitzats tant de preparació física com de tennis i estar en un club amb excel·lents instal·lacions i en el centre de la Ciutat de Barcelona. Els stage poden ser des d’1 setmana fins tot l’any! Anima’t a entrenar amb nosaltres !!

Stage d’Estiu
L’Acadèmia de Tennis PRO-AB TEAM organitza cada estiu un stage de tennis, perquè tots els joves tennistes, un cop acabat el curs escolar, passin un fantàstic estiu VIVINT AL MÀXIM EL TENNIS! Des de finals de juny fins a setembre.

Possibilitat de combinar l’entrenament amb la competició.

Possibilitat d’entrenar, si el nivell ho permet, amb jugadors professionals de l’Acadèmia de Tennis.

Treball personalitzat i en grups reduïts. Anima’t a venir!

PROAB TEAM