Diumenge , 26 Maig 2024
Inici » Tennis » Acadèmia

Acadèmia

PRO-AB TEAM

C/ Jorge Manrique nº 15-19 – 08035 Barcelona (Spain)
http://www.proabtennis.com
instagram @proabtennis
Tel: 616 953 355

L’Acadèmia de Tennis PRO-AB TEAM, va néixer l’any 2000 per la passió pel tennis, per l’ensenyança a tots nivells i amb la il.lusió de crear un centre d’alt rendiment dedicat a la formació de joves tennistes, que hem fet realitat.

L’Acadèmia PRO-AB TEAM, és un centre d’alt rendiment dedicat a la formació de joves tennistes. Ofereix un concepte d’acadèmia de Tennis basat en l’alta qualitat d’ensenyament personalitzat i amb una metodologia pròpia d’ensenyança que es va actualitzant amb el tennis que es juga avui en dia. També es treballa la preparació física dirigida al món del tennis.Josep Ma. Arenas Grau

PROAB TEAM té com a seu central al CE Hispà Francès i està dirigida per Josep Ma. Arenas Grau, exjugador de primera categoria nacional i amb una àmplia experiència de més de 25 anys com a director d’escoles de tennis i que ha estat entrenador de jugadors professionals com Roberto Carballés (num 95 ATP), Marcel Granollers (num 35 ATP), Albert Montañés (num 22 ATP), Albert Portas (num 17 m fet realitat. ATP), Gorka Fraile (num 100 ATP)…

També ha estat Sots-Capità de Copa Davis per Espanya durant els anys 2012 i 2013 conjuntament amb Àlex Corretja com Capità.

Actualment és entrenador de jugadors com Carlota Martínez & Pol Martin, que són les millors promeses del tennis espanyol en l’actualitat. També cal destacar jugadors com: Jordi Garcia, Pedro Cachín, Lucía Santos, Cayetano March… que també estan entrenant a l’Acadèmia a l’actualitat.

Per l’acadèmia han passat jugadors destacats com: Carla Suárez (num 6 WTA), Paula Badosa (num 62 WTA), Laura Pous (ex num 60 WTA), David Marrero (num 5 de ranking en dobles)… MES INFO.

Carla Suárez - Paula Badosa