Dissabte , 13 Abril 2024
Inici » Seccions » Canasta

Canasta

La Secció de Canasta del nostre Club  es va iniciar en les antigues instal·lacions del Club al carrer Sardenya. Allà  la iniciadora d’aquest joc de cartes va ser la  Sra. Carmen Villuendas que va aconseguir la seva continuïtat en la actual seu de Jorge Manrique.

Després de la Sra. Villuendas, va agafar les regnes de la Secció la Sra. Amelia Marin, però per motius personals va tenir que deixar-ho i  la Sra. Elena Carra és des de l’any 1995/96 la persona encarregada, amb gran èxit,  de la continuïtat d’aquest joc de cartes.

Setmanalment els dijous a la tarda  es reuneixen per jugar unes 44 persones al Saló de la planta baixa del Local Social.

Al mes d’octubre comença  puntualment cada any el Campionat i acaba al mes de maig aproximadament.  És tant l’auge que ha tingut aquest joc que fins i tot ha arribat a duplicar en els últims darrers 10 anys, el nombre de practicants i així  com abans es podien fer dos campionats, de primavera i de tardor, ara es només és possible fer-ne un a l’any.

Els jugadors esperen amb paciència el  lliurament de trofeus que es donen a les tres parelles guanyadores després del dinar de comiat i la posterior i divertida festa que es celebra només acabar el campionat es desitgen bon estiu i fins l’octubre proper.

Reglament

  • S’hauran de tenir els punts ben comptats abans d’obrir, doncs si s’extenen les cartes i no està bé la puntuació, aquelles cartes quedaran anul·lades.
  • Per fer Canasta tapada agafant el pot, s’haurà d’esperar 2 voltes.
  • Les jugadores que ja juguin el Campionat no podran fer substitucions.
  • Apart tingueu els punts anotats cada parella en el seu paper.
  • Es demana donar el resultat a l’Elena