Dijous , 25 Juliol 2024
Inici » Seccions » Bridge

Bridge

Bridge

Aquesta Secció es una de les pioneres en la nostra entitat. Allà els anys 60/70 la Sra. Maria Sospedra més coneguda com la Mary Vaqué va començar a ensenyar a molts socis a jugar a aquest gran joc. Va ser la gran mestra,  encara que de seguida diversos del seus alumnes, joves i amb molta inquietud van aprendre tant ràpid que fins i tots quedaven campions de molts interclubs.  En Joan Duatis va ser durant molts anys el capità i els jugadors principals del seu equip van ser l’Emilio Catalan i els germans Garcia Turró, Joan i Carles, entre d’altres.

A posteriori, socis fascinats per aquest difícil joc han tingut la paciència d’anar ensenyant a altres generacions les regles i la manera de jugar. La Sra. Palmira Izquierdo, el Sr. Jordi Moreno… arribant en el seu moment més àlgid a haver d’ampliar la actual Sala de Bridge per muntar més taules.

Actualment el nombre de socis jugadors volta els 20 però encara que no coincideixen tots sempre podrem trobar 2 o 3 taules els dissabtes i diumenges a la tarda.

Tanmateix, alguns d’aquests jugadors fan campionats pel seu compte i si tot va com sembla les Sres. Lluisa Rexach i Neus Beltran pujaran de categoria.  Tenim molta confiança en elles per tant els hi donem l’enhorabona per avançat.