Dissabte , 13 Abril 2024
Inici » ITF 2017 » Presentat el torneig ITF Women World Winner de Barcelona al village del Godó

Presentat el torneig ITF Women World Winner de Barcelona al village del Godó

L’stand de l’Institut Barcelona Esports al village del trofeu Conde de Godó va acollir ahir la presentació del torneig ITF Women World Winner, que es desenvoluparà a les pistes del CE Hispano Francès entre els propers 29 d’agost i 4 de setembre. L’esdeveniment va servir per escenificar el gran suport institucional a la competició, com prova la representació a l’acte de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, que van acompanyar al president amfitrió, Albert Agustí, i al del CE Hispano Francès, Josep Maria Garcia Maranges.

El principal torneig de tennis masculí a Barcelona va servir per escenificar el compte enrere per a l’inici del Women World Winner, competició que enguany fa un important salt de qualitat, passant de 15.000 a 25.000 dòlars en premis, fet que el situarà com a referència a Catalunya i el segon en importància a l’Estat espanyol. Josep Maria Garcia Maranges, president del CE Hispano Francès, ho subratllava en el seu parlament: “Aquesta competició neix amb l’objectiu d’impulsar l’esport femení, i també de millorar el posicionament del club a nivell internacional. Agraïm el notable suport de les institucions públiques i privades que ens donen suport, i sense les quals aquesta fita tennística no seria possible”.

El recolzament institucional va quedar representat en els termes emprats per Josep Salom, diputat d’Esports a la Diputació de Barcelona: “El Women World Winner tindrà el títol de Gran Premi per a la nostra institució. I només atorguem aquesta distinció a aquells projectes realment excepcionals i que gaudeixin de prou entitat”.

La ciutat de Barcelona també posarà el seu granet de sorra a la competició, com evidenciava  amb les seves paraules Gabi Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports: “L’Ajuntament de Barcelona vol recolzar els projectes nascuts als nostres clubs, i prioritzem l’ajuda a aquestes entitats que, tot i gaudir de menys recursos, lluiten per donar més visibilitat a les competicions i, per extensió, a la ciutat”.

Va tancar la ronda de parlaments institucionals Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya: “És important gaudir de competicions femenines d’aquest nivell a Catalunya. Felicito al CE Hispano Francès per la iniciativa i els animo a mantenir aquesta competició com un referent del tennis”.

Va tancar els parlaments Albert Agustí, president del RCT Barcelona: “Animo al CE Hispano Francès a seguir amb la promoció del tennis. Sabeu que teniu les portes obertes del nostre club per tal de poder fer-ho”.

El Women World Winner continua treballant en la preparació de la competició, que tindrà lloc entre els propers 29 d’agost i 4 de setembre de 2016.

PDF en castellà