Diumenge , 26 Maig 2024
Inici » Notícies » Paraules del nostre soci organitzador del torneig L’Amistat

Paraules del nostre soci organitzador del torneig L’Amistat

Hola tenistes:

Us he d’informar que en conseqüència de la sèrie de problemes de diversa índole que se m’han anat acumulant en el transcurs dels últims mesos, pandèmia, desplaçament al club des de la meva residència habitual (Les Franqueses del Valles, 45 minuts de cotxe i amb transport public 1’30 h.), confinaments perimetral i comarcal (actualment), Aparcament de pagament als carrers adjacents al Club Hispà, tot plegat em fan prendre la decisió i no del meu gust però realista de deixar de ser abonat al Club Hispà Francès després de disset anys  de ser-ho (any 2004).

Han estat disset anys insuperables, he tingut l’oportunitat de conèixer i gaudir d’un munt d’amigues i amics i de pas aprendre i perfeccionar en l’esport del tennis que per  mi és un privilegi poder practicar-lo a qualsevol edat.

Moltes amigues i amics dels de veritat, sempre col·laborant al fet que les coses marxessin superbé, tant a la pista com fora d’ella i sobretot respectant les decisions del “capi”, si no hagués estat així, estic segur que mai hauríem arribat a la xifra tan espectacular de  “31 Campionat de Tennis Open amistat”, gràcies a totes i tots.

No us penseu que deixaré  de jugar a tennis, d’això res de res perquè ja estic abonat al Club Els Gorchs de les Franqueses de Valles, molt similar en instal·lacions a club Hispano.

Recordo el sopar commemoratiu dels vint-i-cinc anys del “Campionat Open amistat”, una gran festa en tots els aspectes, inclòs una videoconferència amb el nostre estimat amic Gilberto Carborari des de la ciutat de Londrina – Brasil, que va posar en marxa el nostre campionat a la seva ciutat , una forta abraçada i records per a tots els nostres amics de Londrina.

També tinc paraules d’agraïment a tots els empleats Club Hispà pel seu tracte i especialment a Carme Rivas per donar suport sempre  el nostre Campionat introduint mensualment els resultats del nostre Campionat Open Amistat, gràcies, Carme.

Tot té un principi i un final, és de lògica, l’hem gaudit i ara toca passar pàgina, sé que ho entendreu.

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra atenció i col·laboració.

Salutacions de

Elías