Diumenge , 26 Maig 2024
Inici » ITF 2017 » En marxa la fase prèvia de l’ITF Women World Winner

En marxa la fase prèvia de l’ITF Women World Winner

El Club Esportiu Hispano Francès de Barcelona ha donat el tret de sortida a la segona edició del torneig ITF femení Women World Winner amb la celebració dels encontres corresponents a la primera ronda de la fase prèvia, que definirà el dilluns a les vuit tennistes que completaran el quadre principal de la competició. La jornada ha servit per començar a fer funcionar la maquinària organitzativa de l’entitat barcelonina, fita assolida amb gran succés, com han subratllat totes les participants.

A les 9:30h i sota una meteorologia fantàstica han iniciat els partits programats a la primera ronda de la fase preliminar en sis pistes. Les primers caps de sèrie de la ‘quali’ que entraven en acció, l’argentina Tatiana Bua (13), la moldava Iana Tischenko (16) i les espanyoles Arabela Fernández (14) i Julia Payola (15) han debutat amb triomf. Entre les nostres, també avancen al segon partit després de guanyar els seus respectius compromisos Alessandra Maya Thompson, Esther López, Olga Parrés, Maria Boyero, Maria Aran Teixidó, Nadja Bay Christians, Meritxell Perera, Alexandra Alegre, Almudena Sanz Llanera-Fernández y Ángela Fita Boluda.

El segon dia de l’ITF Women World Winner veurà l’entrada en acció de les 12 favorites restants de la fase prèvia, i servirà per configurar les vuit finals del dilluns, de les quals sortiran les vuit darreres tennistes al quadre principal. Els resultats de la jornada podran seguir-se en viu mitjançant Twitter (@WWWTennisbcn / #WWWTennis) o Facebook (WWW Tennis), així com al web del club (http://www.cdhispanofr.com) o la de la ITF (http://bit.ly/2bSXIhC). L’accés a la instal·lació és lliure i gratuït per a tot el públic.

En marxa la fase prèvia de l'ITF Women World Winner