Dissabte , 24 Febrer 2024
Inici » ITF 2018 » Estrella Cabeza, campiona del 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Estrella Cabeza, campiona del 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Estrella Cabeza s’ha proclamat campiona del 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona després de superar en dos sets a Aliona Bolsova a la final disputada a la pista central del Club Esportiu Hispano Francès. Amb aquest títol, Cabeza ja suma 8 en la seva carrera professional en la modalitat individual igualant així els que té en dobles.

El duel entre dues jugadores pròximes en el rànquing WTA (306 Bolsova, 359 Cabeza) augurava una final igualada però Estrella s’ha mostrat molt superior des de l’inici del xoc amb un 4-0 a favor que a Aliona li ha resultat impossible recuperar malgrat estrenar el seu marcador trencant-li la sacada i guanyant el següent joc.

En el segon set, Aliona ha intentat revertir la inèrcia de la trobada i començava amb un nou break point i un segon joc que la situaven 2-0. Malgrat això, Cabeza sumava 5 jocs consecutius mostrant una superioritat contra la qual Bolsova no ha pogut fer res. Finalment la màniga es tancava 6-3 donant-li el partit i el títol a Estrella Cabeza.

Aliona Bolsova i Estrella Cabeza, després d’1 hora i 18 minuts, s’han fos en una abraçada a la xarxa en senyal de l’amistat que les uneix. Cabeza ja va guanyar a Bolsova fa un mes a l’ITF de la Bisbal d’Empordà així que el balanç de xocs entre les dues espanyoles ara és de 2-0 a favor de la sevillana.

En el lliurament de premis totes dues han començat felicitant-se mútuament. La finalista ha volgut agrair a tots els assistents per valorar el tennis femení i perquè “dóna gust jugar en un torneig de nivell a casa”. Bolsova s’ha emocionat significativament a donar les gràcies al seu equip “per estar a les bones, a les dolentes, dins i fora de la pista”.

Cabeza, que aconsegueix a Barcelona el seu primer títol de 2018, ha començat felicitant Aliona per la projecció que està fent en els últims dies desitjant-li que segueixi evolucionant d’aquesta manera. La sevillana va entrenar diversos anys al Club Esportiu Hispano Francès i ha assegurat que en aquest club se sent com a casa sent un plaer jugar aquí amb gent que coneix perfectament i que espera tornar a veure l’any que ve.

Quadres del Torneig: Fotos del Torneig