Dissabte , 24 Febrer 2024
Inici » ITF 2017 » El millor tennis femení es cita al CE Hispano Francès a la 2a Edició del torneig Women World Winner

El millor tennis femení es cita al CE Hispano Francès a la 2a Edició del torneig Women World Winner

L’èxit del Torneig ITF Women World Winner del 2015 ha impulsat el seu organitzador, el Club Esportiu Hispano Francès de Barcelona, a proposar-ne una segona edició, que enguany farà un important salt qualitatiu, passant de 15.000 a 25.000 dòlars en premis. Aquest creixement posicionarà la competició com l’ITF 25.000 femení de capçalera a tot l’Estat, alhora que permetrà atreure jugadores que ronden el lloc 100 del rànking de la WTA.

La bona experiència de la primera edició del torneig, que va guanyar la francesa Myrtille Georges en categoria individual i la parella hispano-italiana formada per Aliona Bolsova i Gaia Sanesi en la de dobles, han animat al CE Hispano Francès a fer un important salt de qualitat de cara a aquest 2016. La segona edició del ITF Women World Winner, que tindrà lloc la mateixa setmana de competició (del 27 d’agost al 4 de setembre), creixerà en status en ascendir d’esgraó dins l’escalafó de les competicions internacionals.

El repte per al CE Hispano Francès aquest 2016 serà mantenir el bon nivell general exhibit a la primera edició de la competició, com reflecteix el 9 sobre 10 de l’informe del torneig en la seva valoració final, que es va realitzar a partir de les opinions de participants, entrenadors, jutges i públics relacionats. Per assolir-ho, l’organització tornarà a gaudir del recolzament de FIATC Assegurances i IVS Ibérica com a sponsors principals; i de la col·laboració d’Oriola Abogados, Estrella DAMM, la Real Federación Española de Tenis, als quals se n’afegiran sis de nouvinguts: Securitas, Banco Mediolanum, Tecnocasa, Sivait, Laes, Head, Centres Cruz Navarro i ECOMMAN, mentre que la pilota oficial de competició serà de la firma Head. A nivell institucional, el torneig comptarà amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

El Women World Winner 2016 es presentarà el proper dilluns 18 d’abril en un marc incomparable: el Village del Trofeu Conde de Godó, a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona.

Nota de premsa en castellà

El millor tennis femení es cita al CE Hispano Francès a la 2a Edició del torneig Women World Winner