Dissabte , 13 Abril 2024
Inici » El Club » Presentació

Presentació

Club de padel i tennis, club de padel, club de padel, club de padel

Club de padel i tenis Hispano Frances. Sr. Josep Mª. Garcia i Maranges

President: Sr. Josep Mª. Garcia i Maranges

Amics,

És un plaer donar-vos la benvinguda a través d’aquesta pàgina Web, en nom propi i en el de la meva Junta Directiva del Club Esportiu Hispano Francès, Club que m’honro a presidir.

El nostre Club s’ha mantingut sempre fidel a la filosofia que va portar a la seva creació allà l’any 1943, gràcies sobre tot al generós i desinteressat esforç de les Juntes Directives que ens han precedit i a tots els socis que han anat escrivint la nostra història.

Per això la nostra intenció és donar continuïtat a tot aquest treball, unint a més, el nostre afany de contínua renovació, modernització i adaptació als temps que vivim, conjugant i harmonitzant esport, oci i convivència real entre els socis, en un clima d’amistat que afavoreixi un coneixement personal més efectiu.

En aquest sentit hem abordat l’elaboració d’aquesta Web, amb la que pretenem donar-nos a conèixer una mica millor, obrint les nostres portes i mostrant, no solament les instal·lacions que tenim i els serveis que oferim, sinó també una semblança de la nostra història, que, en definitiva és el millor que pot parlar de nosaltres.

Desitgem que tingui la vostra aprovació.