Dissabte , 13 Abril 2024
Inici » ITF » Dues supervivents del terratrèmol del Nepal visiten el CE Hispano Francès

Dues supervivents del terratrèmol del Nepal visiten el CE Hispano Francès

El CE Hispano Francès està ultimant els detalls de la primera edició del Women World Winner, un torneig molt ambiciós que reunirà a la Ciutat Comtal al present amb més futur del tennis femení mundial, algunes de les quals ja han tingut l’oportunitat de debutar a Grand Slams. “Apostem fort des del CE Hispano Francès pel tennis femení i tenir a les nostres instal·lacions a jugadores que lideraran en pocs anys el rànquing ATP és tot un orgull. Som l’únic club que organitza un ITF de 15.000 dòlars i és un valor afegit al campionat “, afegeix Josep M. Garcia Maranges.

Tant Smarika com Rosy van gaudir de l’experiència i tornaran durant la competició per participar en diferents activitats previstes durant el torneig, a més de ser les encarregades de lliurar el premi ‘Help Nepal‘ per a les finalistes de dobles. “A Kàtmandu, on vivim, disposem d’una pista de tennis i de vegades fem els nostres partits, però no al nivell que hem après aquí. Agraïm les mostres d’afecte que la gent ens té quan sap el que vivim i el que encara ens queda per viure al Nepal. Estar, a més, en aquest torneig de tennis femení ens fa il·lusió per veure noies que tenen nivell “, va comentar al respecte Smarika Lamsal.

El 1st Tournament Woman World Winner ja ha obert el termini d’inscripció per a les tennistes internacionals i es preveu que a finals d’aquest mes de juliol s’anunciarà la llista de participants d’aquest campionat, tant en categoria individual com de dobles.

Dues Supervivents del terratrèmol del Nepal visiten el CE Hispano Francès