Dissabte , 13 Abril 2024
Inici » ITF » Definides les finals de la fase prèvia del Ciutat de Barcelona

Definides les finals de la fase prèvia del Ciutat de Barcelona

La jornada de dissabte ha acabat de fixar les grans finals de la ronda preliminar del Ciutat de Barcelona, previstes demà dilluns a les 10.00h. Aquests duels definitius asseguraran una representant de casa en el quadre, que sortirà de l’enfrontament entre Irene Burillo i Esther López. Burillo ha vençut avui per un clar 6-1 y 6-0 a Claudia Hoste, mentre què López ha estat protagonista de la gran sorpresa del dia en desfer-se de la suïssa Rebeka Masarova, segona cap de sèrie de la fase prèvia, per 0-6, 6-4 y 6-2.

Els restants duels, en canvi, no han deparat sorpreses. A la part superior del quadre, la mexicana i primera favorita, Renata Zarazúa, s’ha imposat a Alexandra Dulgheru per 6-2 i 6-4 i es mesurarà demà a l’australiana Isabelle Wallace, vencedora del partit front a Marina Bassols per 6-3 i 6-1. Tampoc no ha fallat la tercera cap de sèrie de la ronda preliminar, la russa Marta Paigina, que s’ha desfet de Meritxell Perera per 6-2 i 7-5. Més problemes per a la seva rival dilluns, l’argentina Paula Baranano, que ha doblegat Ana Giraldi per 2-6 i un doble 7-5. El tercer slot en el quadre principal el dirimiran la quarta i la sisena favorites, la croata Tena Lukas i la francesa Manon Arcangioli, respectivament. Lukas ha guanyat la ucraïnesa Alona Fomina per 6-7, 6-3 i 6-3, i Arcangioli ha assolit lavictòria contra la belga Catherine Chantraine per 2-6 6-3 i 6-2.

La jornada de dilluns començarà a les 10 del matí amb la disputa d’aquests encontres definitius de la fase prèvia. No abans de les 12 tindran lloc els dos primers partits de la primera ronda, que veuran el debut de Silvia Soler-Espinosa i Cristina Bucsa, i la totalitat de la primera ronda del torneig de dobles. L’accés a les instal·lacions és gratuït.