Dimarts , 19 Març 2024
Inici » ITF » Sílvia Soler-Espinosa, sorpresa del dia en caure eliminada en segona ronda

Sílvia Soler-Espinosa, sorpresa del dia en caure eliminada en segona ronda

– Soler-Espinosa ha perdut davant la veneçolana Andrea Gámiz, però en Dobles ha passat a semifinals fent parella amb Montserrat González

– Les dues raquetes espanyoles que queden en la competició individual, Torró i Badosa, s’enfrontaran demà a les pistes del Club

Sílvia Soler-Espinosa, la tercera cap de sèrie del 1r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, ha caigut eliminada aquest dimecres davant la veneçolana Andrea Gámiz en el seu partit de segona ronda, per 2-6 i 1-6. Aquest resultat suposa l’adéu de l’única raqueta espanyola de la primera meitat del quadre. Les dues representants restants, Maria-Teresa Torró i Paula Badosa, es citaran demà dijous per jugar-se un bitllet d’accés als quarts de final.

El Club Esportiu Hispano Francès ha acollit avui els quatre primers enfrontaments de segona ronda, on les jugadores han lluitat per estar un pas més a prop de la gran final de diumenge. Com en las jornades anteriors, l’activitat s’ha desenvolupat sota un cel blau i en unes condicions meteorològiques de perfecte estiu, el que ha afegit un punt de dificultat extra a l’esforç físic que havien de fer les tenistes.

La alacantina Soler-Espinosa, la cap de sèrie més alta que seguia en competició, no ha pogut amb Andrea Gámiz en el duel que obria la jornada a la Pista Central. La veneçolana, que ha convertit amb èxit sis de les set pilotes de break que ha tingut, ha arribat a encadenar fins a cinc jocs consecutius. Gámiz avança fins a quarts de final per medir-se contra la japonesa Eri Hozumi, qui al seu torn ha derrotat la suïssa Conny Perrin per un doble 6-3.

El segon enfrontament confirmat de quarts de final reunirà a la turca Basak Eraydin i la francesa Amandine Hesse. Eraydin venia de superar la cap de sèrie Denisa Allertova i avui ha donat continuïtat al seu bon moment de forma al imposar-se a la Qualifier russa Marta Paigina en dos mànigues per 7-5 i 6-4. Per altra banda, Hesse ha remuntat davant la Qualifier mexicana Renata Zarazua per concloure amb victòria el tercer set (4-6, 6-2, 6-3).

El quadre individual es tancarà demà dijous amb els quatre partits que manquen de segona ronda. Entre ells, destaca el duel espanyol entre les Wild-Cards Maria-Teresa Torró i Paula Badosa. La quarta i sisena caps de sèrie, Jil Teichmann i Montserrat González, es mediran amb Jennifer Elie i Daniela Seguel respectivament. Usue Maitane Arconada i Isabelle Wallace completaran l’agenda del dia.

Dobles: definides les semifinals
En el quadre de dobles, avui s’ha celebrat de forma íntegra la ronda de quarts de final. La parella formada per Sílvia Soler-Espinosa i Montserrat González, segones caps de sèrie, ha vençut per un doble 6-1 a Cristina Bucsa i Viktoria Kamenskaya per assegurar-se el pas a semifinals. Les seves rivals seran Andrea Gámiz i Daniela Seguel, que han superat a Usue Maitane Arconada i Anhelina Kalinina (7-6, 6-7, 10-3). A l’altra meitat del quadre, Laura Pigossi i Jil Teichmann s’han imposat per 6-1 i 6-1 al tàndem Cristina Dinu-Lukas Tena. Ara les seves oponents seran Julia Glushko i Priscilla Hon, que han eliminat a Alona Fomina i Ekaterine Gorgodze per 6-4 i 6-3.

Visita de La Casa dels Xuklis
Aquest dimecres, el Club Esportiu Hispano Francès també ha rebut la visita de tres nens de La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida que rep a famílies de nens malalts de càncer que reben tractament als hospitals de Barcelona. Els infants han gaudit d’uns moments d’esbarjo al recinte, amb bany inclòs a la piscina i un bon berenar a la zona enjardinada.