Diumenge , 26 Maig 2024
Inici » Carmen Perea » 1r ITF Sènior “Carmen Perea” CE Hispano Francès

1r ITF Sènior “Carmen Perea” CE Hispano Francès

Tenim el plaer de comunicar-vos que conjuntament amb la jugadora i coach Sra. Carmen Perea, el  CE Hispano Francès, organitza el 1r ITF Sènior “Carmen Perea” CE Hispano Francès Barcelona.

Durant aquests darrers anys  s’ha promogut la celebració de diversos tornejos.  El més important, el Women World Winner Barcelona ITF 15.000 $, el Pere Masip  federat pels més menuts, diversos tornejos de pàdel amb dotació econòmica,  tornejos de caràcter solidari, etc. Doncs bé,  aquest 2016,  pensant amb tots els jugadors sèniors que jugueu a tennis i que formeu part del Club, organitzarem aquest nou  ITF.

La  Sra.Carmen Perea  s’ha posat amb contacte amb nosaltres per realitzar  el torneig que porta el seu nom a Barcelona, en les nostres instal·lacions.  Volem que sigui també, com el  Women World Winner Barcelona ITF,  un referent  a Catalunya. Per aquest motiu,  es demana a tots els socis i sòcies, la màxima col·laboració i comprensió per aquesta primera edició.

El torneig es durà a terme durant la setmana del 22 al 26 de Juny. Les inscripcions les podeu formalitzar a través de www.itftennis.com.

Us adjuntem el cartell amb  informació complementària.

Cartell en PDF