dimarts , 23 abril 2019
Inici » Política de privacitat

Política de privacitat

En compliment amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos , així com qualsevol altra normativa aplicable en matèria de protecció de dades, els facilitem informació ampliada en la present Política de Privacitat.

El responsable del tractament de les seves dades és:

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS
CIF: G08445439
DOMICILI SOCIAL: JORGE MANRIQUE 15-19
08035 BARCELONA
E-mail: administracio@cehf.cat
Telèfon: 934281453

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS ha nomenat un delegat de protecció de dades amb la qual es pot contactar a través del següent correu electrònic: administracio@cehf.cat.

Al CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licita, facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i / o productes del seu interès i / o gestionar la seva candidatura.

Les seves dades seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei ofert, així com per atendre les responsabilitats que es poguessin derivar d’aquest i de qualsevol altra exigència legal.

La base legal per al tractament de les seves dades personals pot ser l’execució d’una relació contractual potencial i / o subscrita, l’interès legítim, l’habilitació legal i / o el consentiment del propi interessat. Les dades que li sol·licitem són adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas està obligat a facilitar, però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat del servei o la impossibilitat de prestar-lo.

El CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS no comunicar les seves dades a cap tercer, llevat que s’informi d’això expressament.

Els drets de protecció de dades de què són titulars els interessats són:

Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
Dret de rectificació o supressió
Dret d’oposició
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament
Dret a la portabilitat de les dades
Els titulars de les dades personals obtingudes podran exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili social del CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS o al correu electrònic habilitat a aquest efecte, administracio@cehf.cat incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document d’identificació equivalent.

Trobareu models, formularis i més informació disponible sobre els seus drets a la pàgina web de l’autoritat de control nacional, Agència Espanyola de Protecció de Dades, d’ara endavant, AEPD, www.agpd.es.

Vostè té la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Si algun interessat considera que les seves dades no són tractats correctament pel CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS pot dirigir les seves reclamacions al correu administració@cehf.cat a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’AEPD la indicada en el territori nacional, www. agpd.es

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que el CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per evitar la seva alteració, pèrdua i / o tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix ​​la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix.

És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que es produeixi una modificació dels mateixos.

El CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS l’informa que les seves dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases del tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o llevat que l’interessat ens hagués autoritzat expressament.

Política de privacitat de xarxes socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Picasa, YouTube i Vimeo, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS:

  • G08445439C/ JORGE MANRIQUE, 15-19  -08035- BARCELONA
  • info@cdhispanofr.com
  • http://www.cdhispanofr.com

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS, mostrant així interès en la informació que es publiciti  a  la  Xarxa.  En  unir-se  a  la nostra  pàgina,  ens  facilita  el seu  consentiment  pel tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només seran utilitzades dintre  de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, de les que vostè disposa i que poden ser exercitats davant  CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: Només  podrà satisfer-se  en  relació  a  aquella  informació  que   es trobi sota el control de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS, per  exemple, eliminar  comentaris  publicats  en  la  pròpia  pàgina.

Normalment,  aquest  dret deurà exercir-lo davant la Xarxa Social.

  • Cancel·lació i/o  Oposició:  Com  en  el  cas  anterior,  només  podrà  satisfer-se  en relació  a aquella informació que es trobi sota el control de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a  la pàgina de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es van publicar en el perfil de l’usuari.

L’usuari  sempre pot  controlar  les seves connexions,  eliminar  els  continguts  que  deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això deurà accedir a la seva configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportats per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos,  gaudir dels  drets  d’autor  i  de  propietat  intel·lectual  o  comptar amb  el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin  o siguin susceptibles d’atemptar  contra  la  moral,  l’ètica,  el  bon  gust  o  el  decoro,  i/o  que  infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS  es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS no  es  farà  responsable  del  contingut que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres  usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS, però sí que romandran a la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS es  reserva  el  dret  a  realitzar  concursos  i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i  amb  qualsevol  altra  norma  que  li  sigui  aplicable.

La  Xarxa Social  no  patrocina,  avala  ni  administra,  de  cap manera, ni les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de CLUB ESPORTIU HISPANO FRANCÈS perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

Ús de cookies

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, comprovar el correcte funcionament del navegador i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies